Érdekel
Részletes kereső
Magyar
English
Rólunk
Kapcsolat
Könyvek
Aukciók
Vásárlás
Linkek
Facebook
bookline.hu
Magyar Antikváriusok Egyesülete
axioart.com
ILAB
GyIK
[Korábbi aukciók]
124. árverés
Tételek [1-3]
Aprónyomtatvány [4-9]
Tételek [10-14]
Balaton [15-18]
Baloldali irodalom [19-29]
Tételek [30-44]
Buda és Pest [45-50]
Tétel [51]
Céhes emlékek [52-56]
Tételek [57-60]
Családtörténet [61-65]
Tételek [66-76]
Erdély [77-88]
Tétel [89]
Erdélyi Szépmives Céh [90-96]
Tételek [97-98]
Erotika [99-100]
1848-1849 [101-154]
Tételek [155-156]
Fénykép, fényképészet [157-168]
Tételek [169-170]
Folyóirat [171-182]
Tétel [183]
Fürdők [184-187]
Tételek [188-189]
Gasztronómia [190-193]
Tételek [194-199]
Humor, anekdota [200-204]
Tételek [205-211]
Judaica, zsidókérdés [212-220]
Kalendárium, naptár [221-225]
Tételek [226-227]
A Nyugat nagyjai [228]
Tételek [229-232]
Kézirat [233-250]
A kiegyezés kora [251-258]
Tételek [259-260]
Kner-nyomtatvány [261-266]
Tételek [267-268]
Kossuth Lajos és kora [269-276]
Tételek [277-278]
Könyvjegyek [279-284]
Tételek [285-290]
Lóismeret [291-293]
Tételek [294-297]
Magyar politikai plakátok [298-300]
Tételek [301-304]
Mese, ifjúsági irodalom [305-308]
Tétel [309]
Grafika, rajz [310]
Tételek [311-314]
Nagy magyarok emléke [315-317]
Tételek [318-322]
Oklevél [323-325]
Orvostörténet [326-333]
Tételek [334-338]
Ponyvakiadások [339-345]
Tételek [346-348]
II. Rákóczi Ferenc és kora [349-354]
Régi Magyar Könyvtár [355-360]
Tételek [361-379]
Bibliofil kiadványok [380]
Tételek [381-384]
Horvát kérdés [385]
Tétel [386]
Széchenyi István gróf és kora [387-399]
Tételek [400-401]
Szepesség [402-404]
Tételek [405-410]
Nyomdászat, könyvtörténet [411]
Tételek [412-414]
Tankönyvek [415-421]
Tételek [422-431]
Utazás [432-438]
Tétel [439]
Vadászat [440-445]
Tételek [446-449]
Várak [450-453]
Tételek [454-466]
124. árverés - Gasztronómia 190-193
190. tétel
A Mátyás Pince étlapja.
Részletek >>
191. tétel
Németh (Zsuzsanna) Susanna
A legujabb és megpróbált magyar szakácskönyv. Biztos utmutato: mint kelljen 1131 különféle legjobb ízű ételt, süteményt... legügyesebben és a' legujabb izlés szerint késziteni. Egy toldalékkal, mely magában foglal Gazdasszonytárt, vagy mindennemü ház-, konyha-, éléskamara, s pinczetartási utmutatásokat... A magyar házi asszonyok számára készitette ~. Kilenczedik bővitett s jobbitott kiadás.
Bp., 1875. Franklin-Társulat.
Részletek >>
192. tétel
Schneider Anna
Elsi's Bäckereien. Zusammengestellt von —.
Arad, 1940. Arader Zeitung.
Részletek >>
193. tétel
To set before the King. Katharina Schratt's Festive Recipes. Edited by Gertrud Graubart Champe. Translated by Paula von Haimberger Arno. In collaboration with Chef Louis Szathmáry. Foreword by David E. Schoonover.
Iowa, (1996.) University of Iowa Press.
Részletek >>